Måndag!

Så där ja! Nu får det vara nog!

Helgen kan beskrivas med ett enda ord: MÄTT!

Så nu får det vara slut på det (jag mår fortfarande lite illa ju), man kan väl kanske säga att jag tog igen mig efter midsommar då jag inte åt något alls. Eller så är det bara för att det i så fall skulle kännas bättre för mig, som en ursäkt.

Eller så lämnar jag det bara bakom mig och  blickar framåt. 4 veckor av semestern återstår fortfarande och det känns fantastiskt!
Vet inte ens vad jag ska göra med all tid jag kommer ha! Förutom morgonpromenader, svettig styrketräning och härlig cardio flera gånger om dagen!

Igår hade jag tänkt att jag skulle köra ben och cardio men det blev bara det ena för jag hade sånt härligt flow på både trapp- och elipsmaskinen och fick ihop 45 min. 15 min trappmaskin och 30 min elips.

Skulle vilja köra längre på trappmaskinen, men mina knän säger ifrån lite på den. Och så tror jag att jag kanske behöver nya gymdojor för mina fötter gör ont efter ett tag. Crapsack!

Svettigt var det i alla fall, det kan jag lova!

När jag var färdig var det en stor pöl under mig på elipsmaskinen från att det runnit från mina armar. PERFEKT!

Alldeles strax ska jag hoppa upp och ta på mig träningskläderna för då ska jag till Strängnäs och jobba…. arslet av mig tillsammans med världens bästa Robine. Jag hoppas att vi fixar en massa fina bilder idag, det skulle vara roligt! Så jag kan få piffa med bloggen lite! :D

Jag kommer säkert vara helt död efteråt för jag har bönat och bett Robine om ett riktigt monsteräckelpass, vi får väl se vad hon leverar idag ;)

^^ Tjillevipp!

One comment on “Måndag!

  1. Åh tycker det är så kul att läsa det du skriver om..
    Vad är det för kosttilskott du äter ? Är dom bra ?
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s