Puttrar på

Just nu är jag i ett sånt läge där jag är som en maskin som bara puttrar på trots att motorn skär sig och att bränslet nästan är slut.

Jag är trött och sliten men jag måste hela tiden röra mig framåt. Man kan inte bromsa sig ur en uppförsbacke, som ni säkert vet. Just nu är målet att låta helgen gå, för när den gjort det då kommer livet kännas mycket lättare! Jag längtar verkligen till måndag. Tur att jag vet att den tillslut kommer, även om det känns lite långt borta nu.

10

 

Måste jag säga att maten och så fortfarande är ganska perfekt? Det går faktiskt rätt så bra nu, trots några setbacks!

6 comments on “Puttrar på

  1. Varför Måndag? För att det är vardag och enklare att hålla i rutiner, eller är du en hängiven anti-Garfield soldat? ;) Jag har varit supertöntig och gömt mig för min vikt igen, snart ett halvår.. men nu är jag tillbaka, och läser din blogg varje dag. Skriv dina smarta saker nu. *pet*

    • Så du tycker att jag ska vara en smart-bloggskrivar-maskin som puttrar ut smarta saker? Jag ska jobba på det ;) Jag är förstås väldigt glad att du är tillbaka! göm dig inte för vikten igen. Det enda som hittar en då är fettkilon. :)

      • Oh yeah, tell me about it :p och det går trögare varje gång jag börjar om. Men nejje, jqg menar inte att du ska vara en maskin ^^ sprollar vad du skriver, det blir alltid bra, ärligtoch inspirerande. Go, Joy!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s